Vi fick bygglov och har byggt ut!

Varmt välkomna alla kära läsare till den här bloggen som jag hoppas att ni ska tycka riktigt mycket om! Jag hade tänkt mig att använda denna blogg som ett slags forum för alla oss som håller på med renoveringar eller bygger om. Ni får gärna kommentera det jag skriver, för det är alltid bra att få lite respons! Vi var lite trångbodda i vår familj, och jag sökte efter ett företag som kan hjälpa till med utbyggnader i Karlstad. Just ett sådant företag fann jag, och det heter Gröndals Allservice! Det här tänker jag berätta om som ett allra första inlägg i min nya blogg! Jag hoppas ni ska tycka det blir riktigt spännande att läsa! 

 

Det är viktigt att tänka på det juridiska. Bygglovet hade fått godkänt av kommunen, och jag ville förstås också hålla kostnaderna nere. Det innebar att jag tog offerter ifrån flera olika företag. Gröndals Allservice har priser som står sig mycket väl i konkurrensen ifrån andra företag. De bästa referenserna var dem jag fick av mina grannar. De hade anlitat Gröndals Allservice för bygget av ett uterum. Jag kunde ju själv se hur bra det hade blivit! Nu har vi i vår familj byggt ut och fått ett större vardagsrum. På andra våning har det dessutom blivit ett extra sovrum, så alla barnen har nu fått ett eget rum så vi är alla mycket nöjda och glada! Jag kände att jag ville tipsa er om det här företaget, som kan hjälpa till med utbyggnader i Karlstad med omnejd. Det här är ett företag som givetvis kan hjälpa till med väldigt många fler saker inom bygg och renovering. Jag hoppas att ni som nu överväger något liknande jobb, ska kunna få en lika god hjälp av Gröndals Allservice som jag och min familj har fått!