Rikare Design Inspiration

God eftermiddag och varmt välkommen till min blogg. Som vanligt så har jag en hel del spännande saker som jag känner att jag vill ta upp med er idag och det är väl lika så bra att jag sätter igång med det som jag hade tänkt att berätta för er först, nämligen att få nämna några ord om ett företag som jag har haft stor glädje av i och med att jag har deltagit i en av deras kurser i personlig utveckling inom ekonomi i Linköping. Företaget som jag talar om heter Rikare Design Inspiration, och det som den här kursen har inneburit för mig finns det egentligen inga ord som räcker till för att beskriva. Men så pass mycket kan jag ändå säga att jag har fått hjälp med att sätta upp några mål som handlar om min personliga utveckling och hur detta står i relation till min privatekonomi. Utbildningen som jag gick startade igång en process i mig, för det var en kurs som sträckte sig över 6 månader. Det gav tid till en hel del reflektion och jag kände att jag fick de verktyg som jag behöver för att kunna nå de mål som jag har satt upp. Det finns flera olika kurser i personlig utveckling inom ekonomi som erbjuds i Linköping med varierande längd och innehåll och om du liksom jag tycker att det här är ett spännande område så kanske även du skulle vilja gå någon av deras kurser? Du kan faktiskt få rådgivning om vilken kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Linköping som skulle passa dig bäst om du hör av dig till Rikare Design Inspiration. Nu gör vi som så att jag lägger in en länk någonstans här i texten, så kan du som vill komma vidare till deras hemsida, om du klickar på länken.