Ett städat kontor

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg där jag hade tänkt att jag skulle ta och passa på att dela med mig av ett företag som jag tror att en del av mina läsare faktiskt skulle kunna dra stor nytta av! Det är ju nämligen så att jag för det mesta egentligen skriver väldigt mycket om mitt jobb här på bloggen, då jag är egenföretagare inom ekonomi och juridik, och efter att jag hade nämnt här för ett tag sedan att jag skulle vända mig till en städservice här i Torslanda där mitt kontor befinner sig, så var det ett par stycken av er som hörde av er som befinner er i exempelvis Torslanda, Kungsbacka, Kungälv eller Mölndal med omnejd och ville veta vilken städservice det var som jag hade valt att vända mig till.

Givetvis så är det här någonting som jag hade tänkt ge svar på och det är precis det som jag kommer att ta och göra här idag. Den städservice som jag därför skulle vilja ta och dela med mig av här idag, och som jag själv alltså då har vänt mig till, heter inget mindre än HinkOchKvast och jag kan verkligen varmt rekommendera att ni tar och kikar vidare på dem ifall ni känner att ni har det behovet och är intresserade av att anlita en kvalitativ städservice. Jag tycker personligen att HinkOchKvast är oerhört kunniga och engagerade i det som de sysslar med och de levererar alltid riktigt professionella och skinande resultat som jag alltid känner mig lika nöjd med. För mig så är det ju verkligen viktigt att jag får ha det rent och fint i min omgivning när jag jobbar och med tanke på att jag själv inte känner att har varken tiden eller energin, så är det oerhört skönt för mig att jag har hittat HinkOchKvast!